Dzielarka do bułek prostokątnych 1-6 rzędowa


Zapytaj o cenę

    Zapytaj o cenę

    Wybierz swój region

    Zapisz mnie do newslettera

    *Wymagane pola

    Opis

    Dzielarka do bułek prostokątnych, ciast nawet do 85% uwodnienia (Ciabatta)

    Dzielarka do każdego rodzaju ciasta, miękkiego, sztywnego, wypoczętego lub bezpośredniego; do wyrobów kwadratowych, prostokątnych, trójkątnych.
    Możliwość podłączenia do formierek i maszyny ustawiającej produkt na tacach czy blachach dowolnego rozmiaru.

    Główna charakterystyka:

    • regulowane walcowanie za pomocą rolek ze stali nierdzewnej;
    • posypywacz mąki do walcarki;
    • skrobaki teflonowe na rolkach;
    • zespół tnący od 1 do 10 rzędów ze stali nierdzewnej, aby zaspokoić wszelkie potrzeby bez ograniczeń kształtu i wagi;
    • cyfrowy, orientowany panel sterowania;
    • waga elektroniczna od 5 do 2500 g;
    • kontrola prędkości;
    • taśma wyjściowa o regulowanej wysokości, umożliwiająca podłączenie w linii produkcyjnej;
    • szuflady ze stali nierdzewnej do przechowywania mąki;
    • osłony ze stali nierdzewnej;
    • maszyna na kołach;
    • bardzo łatwe czyszczenie;
    • Certyfikat CE;
    • wymiary: mm 740x1600xH1570
    Jednostka Model SP200 Model SP300
    Szerokość cylindra mm 220 300
    Wysokość cylindra mm 5-28 5-28
    Noże (opcja) 1-2-4 (3-5-6) 1-2-4 (3-5-6-7-8)
    Zakres wag gr 5-1500 5-2000
    Udźwig transportera kg 12-15 (25) 15-25(35)
    Wydajność szt./godz. 7000 / 30 g 10000 / 30 g
    Uwodnienie ciasta % 85 85
    waga kg 580 600
    szerokość taśmy cm 45 45
    moc kW 1 1


    Dzielarka do bułek prostokątnych 1-6 rzędowa

    Zapytaj o cenę

      Zapytaj o cenę

      Wybierz swój region

      Zapisz mnie do newslettera

      *Wymagane pola