Dzielarka do bułek prostokątnych 1-6 rzędowa


Opis

Dzielarka do bułek prostokątnych, ciast nawet do 85% uwodnienia (Ciabatta)

Dzielarka do każdego rodzaju ciasta, miękkiego, sztywnego, wypoczętego lub bezpośredniego; do wyrobów kwadratowych, prostokątnych, trójkątnych.
Możliwość podłączenia do formierek i maszyny ustawiającej produkt na tacach czy blachach dowolnego rozmiaru.

Główna charakterystyka:

  • regulowane walcowanie za pomocą rolek ze stali nierdzewnej;
  • posypywacz mąki do walcarki;
  • skrobaki teflonowe na rolkach;
  • zespół tnący od 1 do 10 rzędów ze stali nierdzewnej, aby zaspokoić wszelkie potrzeby bez ograniczeń kształtu i wagi;
  • cyfrowy, orientowany panel sterowania;
  • waga elektroniczna od 5 do 2500 g;
  • kontrola prędkości;
  • taśma wyjściowa o regulowanej wysokości, umożliwiająca podłączenie w linii produkcyjnej;
  • szuflady ze stali nierdzewnej do przechowywania mąki;
  • osłony ze stali nierdzewnej;
  • maszyna na kołach;
  • bardzo łatwe czyszczenie;
  • Certyfikat CE;
  • wymiary: mm 740x1600xH1570
Jednostka Model SP200 Model SP300
Szerokość cylindra mm 220 300
Wysokość cylindra mm 5-28 5-28
Noże (opcja) 1-2-4 (3-5-6) 1-2-4 (3-5-6-7-8)
Zakres wag gr 5-1500 5-2000
Udźwig transportera kg 12-15 (25) 15-25(35)
Wydajność szt./godz. 7000 / 30 g 10000 / 30 g
Uwodnienie ciasta % 85 85
waga kg 580 600
szerokość taśmy cm 45 45
moc kW 1 1