Silosy wewnętrzne i zewnętrzne
Dysponujemy bardzo zróżnicowaną i szeroką ofertą urządzeń wykorzystywanych w sektorze piekarskim i cukierniczym. Bardzo istotnym procesem w tych branżach, jest właściwe magazynowanie oraz przesiewanie mąki. Dla naszych klientów przygotowaliśmy pełne nowatorskich rozwiązań profesjonalne przesiewacze oraz silosy do mąki: • Silosy – oferujemy zarówno silosy wewnętrzne, jak i wersje zewnętrzne. Mamy możliwość dostarczenia modeli w pełni metalowych, nierdzewnych lub materiałowych, wykonanych z bardzo trwałego materiału Trevira. Silosy zdecydowanie ułatwiają transportowanie i magazynowanie mąki oraz są wyposażone w najnowocześniejsze systemy pozwalające np. na precyzyjne dozowanie. • Przesiewacze do mąki – które, dzięki specjalnej, nowoczesnej technologii, gwarantują delikatne sianie, chroniąc przed dużym i uciążliwym pyleniem, a także nie dopuszczając do przecierania się mąki, dbając o ich jakość i odpowiednie napowietrzenie. Nowoczesne, pionierskie rozwiązania, które usprawnią pracę małych i dużych firm – to charakteryzuje oferowane przez nas urządzenia. Zachęcamy do sprawdzenia ich możliwości oraz parametrów.