Miesiarki do ciasta

Jednym z bardzo istotnych urządzeń wykorzystywanych w wielu pizzeriach, restauracjach czy piekarniach i cukierniach, są nowoczesne miesiarki do ciasta. Proponujemy szereg różnych modeli tych maszyn, które z pewnością spełnią wszelkie potrzeby i wymagania. Oferujemy m.in. modele spiralne z kotłem wyjezdnym lub stałym, z wymiennymi końcówkami mieszającymi (idealne do lekkich ciast) czy też specjalistyczne miesiarki kątowe odpowiednie do właściwego przygotowywania ciast twardych, z małą ilością wody. Mamy również możliwość wyprodukowania dużych lejów porcjujących, według odpowiedniego projektu, jak i wywrotnic do dzież. Wszystkie modele zostały wyposażone w nowoczesne rozwiązania z zakresu funkcjonalności i bezpieczeństwa, dzięki czemu spełniają niezbędne standardy i normy. Miesiarko-ubijaczki, jak i modele spiralne czy kątowe, możemy dopasować do wymagań i wykonać je z różnymi pojemnościami kotłów, dzięki czemu będą odpowiednie zarówno do małych potrzeb, jak i do fabrycznej, wydajnej pracy. Zapraszamy do sprawdzenia oferowanych propozycji. Postaw na polską markę oraz na ponad 30 letnie doświadczenie i skontaktuj się z nami – gwarantujemy profesjonalizm na każdym kroku.